URGENT

El parc aquàtic inflable de la platja de l’Astillero s’haurà de substituir per un de nou

Compartiu aquesta història

Deu dies després d’haver-se instal·lat a una de les platges més visitades de Malgrat. Amb aquest parc inflable envoltat d’aigua, es pretenia donar un servei turístic més que ara per ara no es podrà donar fins que es substitueixi a conseqüència del vent que va bufar la setmana passada.

El parc ocupava uns 1.000 metres quadrats de mar a uns 25 metres de la platja i amb una vintena de jocs inflables perquè els més petits el gaudeixin. El parc té una capacitat de 70 persones per hora.

El parc, però, ha durat menys d’una setmana, ja que dijous passat, arran del fort vent i l’onatge, el parc inflable es va desancorar i es va desplaçar fins a Blanes. De fet, gran part dels jocs es van enfonsar, d’altres es van poder recuperar a la zona de les fàbriques, però majoritàriament el parc es va acabar desplaçant fins a Blanes.

Ara l’empresa responsable instal·larà un nou parc inflable i investigarà com es van deslligar els 50 punts d’ancoratge de la instal·lació el mateix dia que els submarinistes havien fet la revisió  setmanal.

Al migdia el parc va tancar davant la previsió de mal temps, i cap a les 7 de la tarda la Policia Local ja va rebre trucades que el parc començava a desplaçar-se cap a Blanes.

El consistori malgratenc ha avançat que l’empresa s’ha compromès a reemplaçar el parc per un de nou en els propers dies. L’ajuntament vol recuperar una de les principals apostes del consistori per aquest estiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics