URGENT

Can Batlle activarà el jovent de Palafolls al juliol

Compartiu aquesta història

 

Amb el títol “Activa’t”, l’àrea de joventut de l’Ajuntament de Palafolls, ha organitzat un seguit de sortides, tallers, entre d’altres activitats encarades a la gent jove del nostre municipi. Fins i tot, els nois i noies que s’apropin fins a l’equipament el proper mes, tindran l’oportunitat de conèixer de més a prop les entitats juvenils palafollenques.

Amb aquest nou programa, l’àrea de joventut de l’Ajuntament de Palafolls vol mantenir actius a l’estiu els joves de la nostra població i promoure l’ús de les renovades instal·lacions de Can Batlle. El tècnic de joventut del consistori palafollenc, Albert Muñoz, comenta l’objectiu principal d’aquesta iniciativa.

 

L’Activa’t s’ha organitzat només al mes de juliol i les activitats es faran en funció del dia de la setmana. Així per exemple, els dilluns es proposa fer tallers de caricatures, cuina, fotografia o hip hop. D’altra banda, els dimarts i dijous a Can Batlle es podran escollir entre diferents activitats segons els interessos dels nois i noies de Palafolls que visitin l’equipament. S’hi podran jugar partides de ping-pong, bitlles o fer manualitats. De la mateixa manera, també es faran exhibicions i xerrades de les entitats palafollenques on poden participar els joves, com és el cas dels diables o els castellers. Albert Muñoz.

L’esport també tindrà un paper destacat en l’Activa’t tots els dimecres es farà un torneig de futbol sala al Palauet. Divendres està reservat per fer excursions. Amb les sortides que s’han  preparat es podrà anar fins a Sadernes per visitar els gorgs, passar el dia en un parc aquàtic a Lloret de Mar, practicar kayak a Blanes o fer un conjunt d’activitats ambientades en el conegut ”humor amarillo”.

Totes les activitats són gratuïtes excepte les sortides, el preu es pot conèixer a través de la plana web del consistori. També es demana inscripció en el cas dels tallers per facilitar la previsió del  material necessari.

Les instal·lacions de Can Batlle estaran obertes del dilluns 4 de juliol fins el darrer divendres del mes, el dia 29, en horari de tarda, entre les cinc i les 8 del vespre.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics