Sis dones, dansa, tambors i percussió demà a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Amb un espectacle brasiler el Festival 4dJazz de Palafolls s’acomiada demà divendres. La darrera actuació d’aquest cicle de concerts tindrà lloc demà a les 10 de la nit al Teatre de Palafolls i porta per nom “Sendero Mestizo”. Un espectacle que oferirà el grup Tambor de Saia i on el ritme musical que sonarà serà el brasiler.

Tambor de Saia és la unió de 6 dones apassionades de la cultura popular brasilera que porta gairebé una dècada a sobre els escenaris. Federico Francesc, coordinador del Cicle de concerts 4 dJazz  avança què es podrà veure demà.

Durant els 5 concerts que s’han fet a la nostra població, gràcies al cicle 4dJazz, em tingut l’oportunitat d’escoltar a la cantant cubana Lucrecia, una de les cantants més mediàtiques que ha actuat en aquest cicle les darreres setmanes. Tot i que la resta d’artistes que hi ha participat no són tan coneguts, el 4 de Jazz ha tingut molt bona acollida per part del públic. Federico Francesc.

Les entrades per poder veure l’espectacle “Sendero Mestizo” del Tambor de Saia es podran comprar a la taquilla del teatre abans que comenci l’espectacle a un preu de 8 euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics