URGENT

Sis dones, dansa, tambors i percussió demà a Palafolls

Compartiu aquesta història

Amb un espectacle brasiler el Festival 4dJazz de Palafolls s’acomiada demà divendres. La darrera actuació d’aquest cicle de concerts tindrà lloc demà a les 10 de la nit al Teatre de Palafolls i porta per nom “Sendero Mestizo”. Un espectacle que oferirà el grup Tambor de Saia i on el ritme musical que sonarà serà el brasiler.

Tambor de Saia és la unió de 6 dones apassionades de la cultura popular brasilera que porta gairebé una dècada a sobre els escenaris. Federico Francesc, coordinador del Cicle de concerts 4 dJazz  avança què es podrà veure demà.

Durant els 5 concerts que s’han fet a la nostra població, gràcies al cicle 4dJazz, em tingut l’oportunitat d’escoltar a la cantant cubana Lucrecia, una de les cantants més mediàtiques que ha actuat en aquest cicle les darreres setmanes. Tot i que la resta d’artistes que hi ha participat no són tan coneguts, el 4 de Jazz ha tingut molt bona acollida per part del públic. Federico Francesc.

Les entrades per poder veure l’espectacle “Sendero Mestizo” del Tambor de Saia es podran comprar a la taquilla del teatre abans que comenci l’espectacle a un preu de 8 euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics