Ensurt per un incendi en una rentadora al barri de Santa Maria

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’avís d’incendi s’ha rebut a les 7.12 d’aquesta tarda, quan s’ha originat un foc en un pis del carrer Ramon y Cajal número 12 d’aquí de Palafolls. Segons els Bombers de Malgrat, el petit incendi s’ha iniciat per un curtcircuit en una rentadora que es trobava apagada.

Fins al barri de Santa Maria s’han desplaçat a banda dels Bombers, els Mossos d’Esquadra i la Policia Local. Tot i que s’ha originat un foc, no s’han de lamentar danys personals perquè s’han desallotjat ràpidament als ocupants de l’habitatge quan han arribat els Bombers.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics