Palafolls celebra la Revetlla de Sant Joan a Sant Lluís i al centre del municipi

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La nit més curta de l’any es podrà gaudir a dos indrets diferents de la nostra vila. Per una banda, el Casal de l’Avi del Barri de Sant Lluís ha preparat una revetlla que començarà a les 8 del vespre i on haurà una barbacoa amb coca, cava i ball. El preu de la festa és de 5 euros per socis del Casal de l’Avi i 10€ pels no socis.

Un altre casal d’avis palafollenc, però en aquest cas el del centre, s’ha encarregat també de preparar una Revetlla amb música en viu. L’acte l’organitza l’Associació de jubilats i pensionistes de Palafolls i es desenvoluparà a la mateixa terrassa del Casal.

Hi ha més alternatives a les poblacions veïnes, com ara Malgrat, que començarà la seva Revetlla a partir de les 8 del vespre amb la tradicional arribada de la Flama del Canigó. La Flama farà un recorregut fins a la plaça de l’Església on s’encendrà el peveter. Després s’iniciarà una cercavila fins  la plaça de Xesco Boix, on es podrà veure un espectacle pirotècnic i l’encesa d’una foguera de Sant Joan.

El programa d’actes malgratenc per Sant Joan també inclou un sopar popular a la plaça de Xesco Boix a partir de les 10 de la nit on hi hauran graelles per coure carn i un servei de bar amb pa amb tomàquet, botifarra, beguda, coca i cava per 6 euros. També hi haurà música en viu amb Les Absentes i el Veïnat.

La Flama del Canigó també arribarà cap a les 9 del vespre a la plaça Lluís Companys de Tordera. Farà una cercavila amb els Diables fins a la plaça de l’Església on hi haurà ball  amb la cobla Bisbal jove.

I a uns quilòmetres de Palafolls, a Blanes, s’organitza la Revetlla Popular al Passeig de Mar, on hi haurà animació infantil, tallers, gegants, diables, la clàssica foguera de Sant Joan, un sopar i ball. La festa que començarà a quarts de sis de la tarda s’allargarà fins a quarts de tres de la matinada.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics