URGENT

L’Ajuntament obre un compte d’Instagram per mostrar imatges del nostre poble

Compartiu aquesta història

El consistori suma una nova eina digital de comunicació amb els vilatans.  Des d’ahir l’Ajuntament de Palafolls és present a Instagram, la xarxa social de fotografies amb la que el consistori vol mostrar imatges del nostre municipi i donar cabuda a un fons d’imatges de la nostra vila.Captura

La idea d’obrir  un compte a Instagram neix arran de l’experiència del #VullserportadaPLF, una iniciativa que va neixer fa un parell d’anys per trobar les imatges de portada de l’Agenda d’activitats PLF de l’Ajuntament. Els usuaris penjen fotografies a les xarxes amb aquesta etiqueta que les agrupa.

Ja fa uns mesos, aquestes imatges van ser exposades al MiD i han permès descobrir racons de la nostra localitat i moments que han captivat als qui visitaven l’exposició.

Davant d’això, ara s’inicia presència a Instagram per informar en llenguatge visual alhora que es vol crear una espècie d’arxiu històric d’imatges de Palafolls amb la participació ciutadana.

A banda d’Instagram,  l’Ajuntament compta amb diferents eines de comunicació a les xarxes socials.

Fa anys que està al Facebook i al Twitter, dues eines que s’utilitzen, ara com ara, per explicar els serveis de l’Ajuntament o fer d’altaveus dels actes programats al llarg de l’any al municipi.

Podeu trobar l’Ajuntament de PLF a Instagram amb el nom de Ajuntamenplf

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics