Els treballs previs a Ciutat Jardí comencen amb el 85% de les quotes pagades

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Prop de 120 persones es van donar cita el passat dissabte al Teatre de Palafolls per assabentar-se dels detalls de les obres de Ciutat Jardí. A la trobada van parlar l’alcalde de Palafolls, regidors, tècnics de l’empresa que s’encarregarà dels treballs i l’arquitecte municipal. Tot plegat amb la voluntat d’informar als veïns sobre el desenvolupament de les obres, que solen causar molts inconvenients al dia a dia dels afectats.

Els ciutadans van poder expressar els seus dubtes, com ara si els acabats seran duradors o no. El regidor d’Urbanisme de l’ajuntament de PLF, Josep Rueda, ha explicat que es tracta d’un projecte fet a mida i que té un pla de garantia de 10 anys.

A banda de l’asfaltat de 21 km de carrers, es faran voreres noves i es reconstruiran les antigues, es farà canvis en les instal·lacions elèctriques per adaptar-les a la nova normativa, hi haurà millores a les zones verdes i a la senyalització viària. Els treballs començaran per les avingudes de les flors: lliris, clavells, begònies; De tota manera, els operaris avisaran del dia d’inici a cada carrer, i posaran a la disposició dels veïns mètodes de contacte com ara un correu per resoldre dubtes.

El 85% dels veïns ja ha pagat la part corresponent a les obres, una xifra superior al que l’ajuntament havia previst. Rueda s’ha mostrat content per aquesta dada, afirmant que no es podia esperar més temps per executar l’obra. El 15% restant es divideix entre els que no han pogut pagar perquè tenen residències a l’estranger i els que no han volgut. En aquest segon cas, ja s’està duent a terme un embargament de béns com estipula la llei.

D’altra banda, Santa Susanna no ha pagat encara la seva part de clavegueram. El consistori palafollenc es reunirà aquesta setmana amb els alcaldes de Santa Susanna i Malgrat de Mar perquè la urbanització és compartida, per la qual cosa també s’hauran d’involucrar en el projecte.

Trobades com la de dissabte s’aniran repetint quinzenalment per fer seguiment de les obres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics