Óscar Bermán instal·larà una plaça de toros portàtil al barri Sant Lluís si el 2019 és alcalde

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El regidor del Partit Popular a Palafolls Óscar Bermán assegura que si surt escollit a les properes eleccions, és a dir, el 2019, Palafolls tornarà a tenir corrides de toros.

El popular, que parla d’un “odi malaltís a qualsevol cosa que representa Espanya” considera que l’abolició de la tauromàquia a Catalunya, ara fa sis anys, va ser una decisió dels separatistes en contra de les tradicions espanyoles.

D’aquesta manera s’ofereix a la ciutadania com l’opció política “donarà resposta a aquest odi” si lidera el proper equip municipal.

Així ho ha anunciat al portal web Alerta Digital, assegurant que al barri de Sant Lluís molts aficionats a la tauromàquia recolzarien la iniciativa. Segons Bermán a Sant Lluís “ja se celebraven corrides cada any, i venien aficionats de tota la comarca per veure les figures del món dels toros”.

Segons el popular, el primer que faria seria revocar l’ordenança de l’actual equip de govern contra les corrides, per una altra ordenança que declararia Palafolls com a “municipi favorable a totes les tradicions espanyoles”.  Es dóna el cas que en el passat ple del mes de juny, Bermán es va abstenir en la votació de la moció que demanava la prohibició d’espectacles itinerants que utilitzin animals.

Bermán es manté ferm en aquesta postura tot i que contradiria la resolució aprovada pel parlament català.

En declaracions al mateix portal, el palafollenc ha anunciat que té la intenció d’entrevistar-se amb el coronel responsable del Tercio Gran Capitán I de la Legión amb base a Melilla per comptar amb la seva presència a la desfilada de Divendres Sant de 2017.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics