Sortida amb bicicleta per anar a veure els focs de Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’associació palafollenca La Puput organitza aquest vespre una excursió per anar a veure els focs de Blanes. La sortida està prevista a les 9 del vespre des de la Plaça Joaquim Ruyra. La proposta és una bona manera d’estalviar-se els problemes d’anar-hi en cotxe: retencions de trànsit, trobar aparcament… Com cada any, cal portar sopar, llanterna i si és possible, armilla reflectant.

Aquest vespre serà el torn de la pirotècnica Pablo, una empresa asturiana centenària que, a través de quatre generacions ininterrompudes, ha treballat en l’art dels focs artificials.

Entre els nombrosos reconeixements aconseguits, destaquen els tres primers premis absoluts al Campionat Mundial de Focs d’Artifici d’Autor a Vallmontone 2011-2012; primer premi en coreografia al Campionat Mundial de Focs d’Artifici d’Autor a Roma 2012, i primer premi al Concurs Internacional de Tracta Valenciana Lluminosa, Alacant 2011. També dispara habitualment en grans ciutats com Gijón, Oviedo i Sevilla.

Després dels focs hi haurà els concerts de cloenda de l’Ensorra’t, amb Doctor Prats i Auxili, i altres propostes musicals a la Plaça dels dies feiners, Plaça Espanya i Plaça de l’antic pavelló.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics