Protesta ciutadana per la C-32 a la Festa Major de Lloret de Mar

El presidnet Puigdemont a Santa Cristina (Lloret). Foto: NRLL

La visita del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, aquest diumenge a la tradicional celebració que Lloret dedica a la seva patrona ha servit a la plataforma Aturem la C-32 per manifestar el seu desacord per l’anunci de les obres que serviran per allarga l’autopista de la costa.

D’aquesta manera van desplegar tres grans pancartes a diferents llocs de la cala de Santa Cristina, a mode de benvinguda a les autoritats presents de l’acte, entre les quals també hi havia l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat i el batlle blanenc, Miquel Lupiáñez. En una de les pancartes s’hi podia llegir clarament “Qui estima el territori no el destrueix”, un dels lemes més populars de la plataforma.

Aturem la C-32 critica que els polítics no mantinguin el compromís d’escoltar el poble que representen. La plataforma entén que s’hauria de respectar el resultat de la consultes populars celebrades al mes d’abril, amb un resultat del 76,31% dels vots en contra del projecte de perllongament de la carretera. En total van participar poc més de 3500 persones, un 7% de la població.

Aquest dijous 28 de juliol seguiran els actes de protesta,  amb la projecció del documental «Els límits de la Costa Brava» a les 22.00 a la plaça de l’església de Lloret de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics