URGENT

L’alcalde planteja al conseller de Salut l’adquisició del CAP municipal

Compartiu aquesta història

Ho va fer en una trobada on tots els alcaldes de la zona hi estaven convidats, però finalment només hi van assistir els de Malgrat, Pineda i Palafolls, acompanyats de la diputada socialista Alicia Romero.

L’objectiu de la trobada era va exposar el punt de vista dels alcaldes sobre el funcionament dels centres vinculats a la Corporació de Salut de l’Alt Maresme i la Selva, hospitals i centres d’atenció primària, entre ells el de PLF i el de Malgrat.

El de Palafolls és l’únic centre de la zona que a dia d’avui segueix sent de propietat municipal, ja que va ser el consistori qui el va construir ara fa 30 anys.

Segons l’alcalde palafollenc, Valentí Agustí, ja no té sentit que segueixi sent de propietat municipal.

D’altra banda ha descartat la construcció d’un nou CAP al nostre municipi, i ha concretat que si calgués, es podria fer una ampliació del que ja existeix.

Amb la venda del CAP , l’ajuntament  podrà alliberar els terrenys, prop de l’institut. Aquest espai, segons la proposta inicial del govern, es destinaria a la creació d’un equipament per a les entitats locals, que actualment estan a la Nau, un edifici llogat a peu de carretera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics