Detenen a Riells l’autor de dos robatoris amb força a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els Mossos d’Esquadra van detenir a finals de la setmana passada un home, de 29 anys, nacionalitat senegalesa i veí de Blanes com a presumpte autor de sis delictes de robatori amb força al domicili, dos d’ells comesos a Palafolls. Els fets van tenir lloc entre el 29 de juny i l’1 de juliol al migdia, quan els Mossos van saber que s’havien produït dos robatoris amb força a domicilis de Palafolls. En tots dos casos les víctimes es trobaven en aquells moments a casa i van poder veure el presumpte lladre.

Gràcies a la descripció facilitada per les víctimes, la unitat d’investigació d’Arenys de Mar va identificar l’autor dels fets i va emetre una ordre de crida i recerca.

El passat dimarts els mossos van saber que en un carrer de la població de Riells i Viabrea unes persones tenien retinguda una persona enmig del carrer. El jove, que havia entrat en una casa i s’havia endut joies, una motxilla i diners, va ser sorprès per la mestressa de casa, que en veure’l va demanar ajuda a crits.

El marit i diversos veïns van respondre a la crida i van atrapar al lladre, a l’espera que arribés la policia.

Davant les evidències i les proves obtingudes, els mossos van imputar al detingut sis robatoris amb força a domicili a la Selva Interior i al Maresme. El detingut, amb antecedents va passar el dia 28 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, el qual va decretar llibertat amb càrrecs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics