URGENT

Extreuen 130 quilos de residus del fons marí de Blanes

Compartiu aquesta història

Aquest passat diumenge una trentena de bussejadors voluntaris s’han capbussat a les aigües de Blanes per netejar el fons marí i han tret la quantitat aproximada de 130 quilos de deixalles.

La iniciativa va ser pensada en un primer moment per diferents entitats com el Club MOLA MOLA, l’Entitat Medi Ambiental S’ Agulla, i el club de Velaper netejar l’aigua de les restes del concurs de focs artificials que va acabar la setmana passada, però finalment els voluntaris han trobat brossa de tota mena.

Carol Campillo és membre de S’Agulla Educació Ambiental.

Campillo, a més, recorda que els mals hàbits adquirits per molts de nosaltres poden suposar, inclús, perjudicis per a la nostra salut.

La iniciativa, que pretén convertir-se en activitat anual, s’ha realitzat amb els objectiu de demostrar que els esdeveniments pirotècnics fets prop del mar es poden dur a terme de forma més respectuosa amb el medi ambient i de sensibilitzar sobre les conseqüències de què certs hàbits com utilitzar els lavabos de paperera fan que arribin residus poc biodegradables a les platges.

Encara resta una segona part de campanya de conscienciació, que consistirà en una exposició itinerant i exhibició dels residus trobats que es durà a terme en escoles i biblioteques de la zona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics