URGENT

Palafolls registra la millor dada d’atur des de la tardor de 2008

Compartiu aquesta història

El nombre d’aturats del nostre municipi s’ha reduït en 20 persones en l’últim mes. Ara hi ha 574, el que representa aproximadament un 14% de la població activa del nostre municipi.

Aquesta és la millor dada des que va començar la crisi. Des de llavors s’havia arribat a un màxim de 922 persones, nombre que es va repetir durant dos mesos a l’hivern del 2012.

Al juliol a Palafolls s’ha reduït en 29 el número de persones aturades respecte el mateix mes de l’any passat i la tendència continua a la baixa com en els darrers quatre mesos.

Dels municipis veïns, lidera la davallada d’aturats Malgrat de Mar, que ha reduït en 76 les seves llistes de persones a la recerca de feina i un 6,6% la seva taxa.

Blanes baixa en un 6,4% i té prop de 2500 persones sense feina, 172 menys que fa un mes.

Pineda també aconsegueix retallar en nombre d’aturats. En l’últim mes ho ha fet en un 4,7% amb una reducció de 104 persones.

La davallada en el nombre d’aturats ha estat general en tots els municipis del Maresme. La xifra d’atur del conjunt de la comarca ha baixat en gairebé 800 persones respecte el mes passat, situant-se en les 28.084, el que suposa una taxa del 14,4% de la població.

Del conjunt de la comarca, els municipis que es troben en pitjor situació, amb un percentatge de gent ocupada menor són Mataró, Pineda de Mar, Tordera, Sant Cebrià de Vallalta i Sant Iscle de Vallalta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics