Arriba a Palafolls la 10ª gran festa dels 80

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dissabte dia 6 torna la festa dels 80 a Palafolls. La d’aquets any serà la desena edició d’aquesta festa, que ja s’ha convertit en una de les cites obligades de l’estiu i que cada any aplega centenars de persones de Palafolls i dels pobles del voltant. La ubicació és la mateixa que en edicions anteriors, la plaça de Poppi.

El començament de la festa s’ha avançat enguany a les 22.00 de la nit i està previst que finalitzi aproximadament a les 4 de la matinada. La música i els vídeos aniran, com cada any, a càrrec de Slum’s Dj. Un dels seus integrants i també organitzador de l’esdeveniment, en Quim Albert, explica quin és la principal novetat d’aquest any.

Degut al gran èxit de l’edició de l’any passat, en aquesta ocasió s’han introduït alguns canvis pel que fa la disposició de l’espai. No hi haurà les taules i cadires que hi havia d’altres anys a primera hora i la zona de barra estarà situada a la part posterior, a la zona del pàrquing. D’aquesta forma es pretén deixar tot l’espai de la plaça lliure.

A més, enguany s’ha reforçat la presència de serveis preventius i de lavabos mòbils.

L’ajuntament, la Comissió de Reis i Carnestoltes i Slum’s Dj demanen a tots els assistents respectar els dispositius de seguretat i higiene muntats per a l’ocasió, però sobretot venir amb moltes ganes de ballar i passar-ho bé.

La Policia Local de PLF informa que es produiran talls de circulació, principalment a la rambla de les Ferreries a l’alçada de l’Antic Camí de Sant Genís i als carrers paral·lels a la plaça de Poppi i un dels aparcaments de la zona de les escoles quedarà tancat. La única forma d’entrar serà pel carrer de Francesc Macià.

Els veïns de la zona podran accedir en contradirecció, pel carrer Miquel Martí i Pol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics