Malgrat de Mar no tindrà xarxa Wi-Fi pública

 

Malgrat de Mar es queda sense xarxa Wi-Fi pública. Així s’ha decidit durant la sessió plenària celebrada aquest dijous a l’ajuntament.

El grup municipal d’Esquerra ha presentat una moció per demanar que s’impulsés abans de l’any 2018 una xarxa Wi-Fi lliure, oberta i gratuïta al municipi. L’accés a internet s’hauria d’instal·lar de manera progressiva en determinats espais públics. Abans, però, els republicans demanaven fer una prova pilot a l’ajuntament, la biblioteca i les Peixateries Velles.

La proposta no ha prosperat ja que l’equip de govern i el Partit Popular hi han votat en contra. Ho han justificat argumentant que abans de tirar-ho endavant calia fer un estudi previ sobre la viabilitat econòmica i sanitària.

 

Esquerra ha criticat la posició del govern i ha indicat que en aquest aspecte el municipi “va bastants anys endarrerit”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics