Tordera acull una nova edició de “Comerç al carrer, comerç a la fresca”

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

La quarta edició d’aquesta iniciativa que treu les botigues al carrer tindrà lloc el proper dissabte 6 d’agost. Des de les sis de la tarda fins les deu de la nit els torderencs i torderenques i tothom que s’hi vulgui acostar podrà gaudir dels productes i serveis que els diferents establiments trauran al carrer i de les diverses activitats que s’han organitzat.

Enguany participen al voltant de 88 establiments de Tordera amb una oferta molt diversa.

Com en altres edicions, l’acció s’acompanyarà d’activitats d’animació complementàries per tal de crear un ambient lúdic i festiu que afavoreixi el passeig i la compra a Tordera. Aquest any, d’entre aquestes activitats en destaquen un parc d’inflables, tallers de maquillatge, música en directe, activitats itinerants, una tabalada i un sorteig de vals de compra valorat en 1500€ entre totes les persones que hagin fet alguna compra.

Segons MarcUnió, regidor de promoció econòmica, un dels objectius principals de l’esdeveniment és que la gent del poble conegui les botigues i els negocis de Tordera, ja que considera que moltes vegades els habitants es desplacen fora per adquirir productes  que poden trobar al mateix municipi i probablement a un preu i una qualitat millors.

L’àmbit d’actuació de la fira del comerç al carrer és el següent: Camí Ral (des de la Cooperativa Agrària fins el C/Folch i Torres); carrer Ciutadans, carrer Dr Trueta, Plaça de la Concòrdia i Plaça Església.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics