Tres ciutats europees centraran la temàtica de la Fira de Calella

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Fira ja té data: serà del 22 al 25 de setembre com sempre al passeig Manuel Puigvert. Els organitzadors mantenen el model monogràfic encetat l’any passat i que pretén vincular la ciutat al sector que més ha contribuït històricament al desenvolupament econòmic de la ciutat, és a dir, el turisme.

Enguany es para atenció en tres ciutats concretes: Anvers, Dublín i Praga. La comissionada de la Fira, Rut Martínez, va assenyalar en la roda de premsa de presentació de la Fira, que es combinarà l’exhibició de productes amb un programa d’activitats potent. Un dels pilars fonamentals serà la literatura, perquè tant Anvers com Dublín con Praga tenen un extens patrimoni literari. Per aquest motiu, la llibreria La Llopa de Calella col·laborarà amb la Fira instal·lant un espai específic on s0hi duran a terme maratons de lectura o serveis d’àudio per escoltar les llengües autòctones d’aquestes ciutats.

Novament es preveu organitzar festes temàtiques dedicades a les tres ciutats protagonistes, una bona oportunitat per conèixer la música, la dansa i la gastronomia d’aquests tres indrets.

Pel que fa a les parades d’artesania, l’acord que el consistori va tancar amb la Federació d’Associacions d’Artesans i Oficis de Catalunya garanteix noves propostes de tallers i demostracions de millor qualitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics