Derrota del Palafolls en el primer amistós de la pretemporada

Aquest dissabte l’equip palafollenc va reprendre l’activitat esportiva amb el primer partit de pretemporada, que va portar el Lloret d’Edu Urdiales, equip de 1a catalana, al Palastadium local.

Les coses començaven bé per als locals, ja que Massegú va marcar el primer gol de la temporada quan va rematar una centrada des de la banda dreta després de robar la pilota als contraris a mig camp. Amb aquest resultat es va arribar a la mitja part.

Els lloretencs van controlar la situació des del començament del segon temps, tot i que van patir fins al minut 74, quan Abder va aconseguir l’empat aprofitant una jugada individual per banda esquerra. Només un minut després els de Lloret es desmarcaven sumant un altre gol al marcador, en aquest cas signat per Arnau Terrades. L’1 a 3 definitiu el va fer Carlos Gómez en un bon llançament de falta directa que la defensa palafollenca no va poder desviar.

El nou tècnic palafollenc, José Caceres estava satisfet del rendiment dels seus, sobretot en moments molt puntuals del partit i va destacar que els jugadors donessin la cara davant un equip de 1a catalana fins al minut 74.

El proper compromís, en aquest cas també amistós, serà contra el Tossa.

 

Foto de portada: Instagram CD Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics