Malgrat de Mar celebra 12 dies de festa major per Sant Roc

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La periodista malgratenca Meritxell Martorell, presentadora del conegut programa ‘21 días’ de Cuatro va donar el tret de sortida a la festa major de Sant Roc amb el pregó de festes. L’espectacle, que incloïa la projecció d’un vídeo estil 21 días, va ser coordinat per l’actriu malgratenca Assumpta Mercader. En aquest vídeo hi apareixien diferents personalitats del poble, com ara l’alcalde, el mossèn, els representats del pubillatge i d’entitats locals com els diables, els escoltes o el grup d’havaneres Bergantí. Entre ells també s’hi va poder veure l’alcalde de PLF, Valentí Agustí. El regidor de festes de  l’ajuntament de Malgrat, Albert Cuní, destaca l’alta participació al pregó d’enguany.

Un cop fet el pregó, la festa va continuar amb el correfoc infantil i la revetlla de les Peixateries Velles. Aquest tret de sortida de la festa major varia en relació als darrers anys, en els quals la primera jornada de Sant Roc tenia el pregó i la tabalada i el correfoc dels Ratpenatsinfernals per protagonistes. Enguany, el relleu el van agafar els Mininfernals amb la tabalada i el correfoc infantils.

D’altra banda, s’han empescat una gimcana per fomentar la participació. Cuní ha explicat el funcionament d’aquest joc.

Les novetats més destacables que presenta la FM d’enguany són les Barraquetes, amb una oferta musical per a famílies on s’hi podrà veire els The Pengüins, un conjunt especialitzat en concerts de reggae per a nens i nenes. Així, adapten el cançoner popular als ritmes sincopats de l’estil jamaicà.

Una altra novetat és que es faran, a la Platja de Malgrat Centre,  tallers d’activitats adreçats a infants per aprendre a fer estels, vaixells de vela o viseres en 3D. A més, la Gimcana La Malgratenca, organitzada per l’Agrupament Escolta i Guia Sant Nicolau i l’Ajuntament, tindrà una versió infantil, adreçada a nens i nenes d’entre 8 i 14 anys.

 

Foto de portada: Ajuntament de Malgrat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics