Propietaris de Ciutat Jardí demanden l’ajuntament pel repartiment de les quotes d’urbanització

Així ho ha notificat als veïns de la zona el consistori palafollenc, tal i com indica la llei. L’objectiu de la notificació, datada del 12 de juliol, era donar coneixement dels recursos als veïns per si volien personar-se als jutjats com a part demandada en el termini que estableix la llei i que, en aquest cas, era  de 9 dies.

Aquestes cartes informatives han generat inquietud i dubtes entre els veïns, per la qual cosa el consistori ha  enviat, amb data 10 d’agost, una nota aclaratòria redactada en format pregunta – resposta per mirar de dissipar aquests dubtes.

En total s’han interposat dos recursos contra l’acord pel qual es va fer el repartiment de les quotes d’urbanització provisionals.

Segons informa el consistori municipal en la nota claratòria, aquests recursos no afectaran el decurs de les obres, que van iniciar-se ara fa tres setmanes i tenen una durada prevista aproximada d’11 mesos. Tampoc afectarà a les quotes ni al seu pagament, tot i que si el jutjat donés la raó als demandants, sí que es podrien veure afectades les quotes de pagament.

També especifiquen que la sentència dels dos recursos podria trigar uns dos anys com a mínim a fer-se efectiva, quan l’obra ja estaria acabada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics