El CD Palafolls serà un referent per als equips de futbol xinesos

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Durant els darrers dies s’ha pogut veure càmeres al camp de futbol de Palafolls. El cas és que una empresa que busca col·laboracions entre clubs de futbol europeus i xinesos ha començat una ruta per recopilar informació i mètodes de treball dels equips catalans per exportar-los a la Xina.

Marc Brunet, un català que treballa a la Universitat de Beijing i col·labora amb el club de futbol OLE CF, és l’encarregat de fer aquest treball d’investigació que pretén dotar de coneixements i recursos al futbol base, un esport que ha despertat molt d’interès entre els ciutadans xinesos en els últims anys.

Amb la col·laboració del càmera Jordi Romero, Brunet està recopilant informació diversa a nivell tècnic i tàctic per mostrar-la als equips xinesos i formar jugadors i entrenadors autòctons. De moment, la lliga xinesa està plena de jugadors professionals de països amb més tradició futbolera.

Aquesta delegació no només està estudiant els mètodes de treball de l’equip palafollenc, sinó que també estan contactant amb altres equips de futbol de la comarca per tenir més material. Tampoc es descarta la possibilitat que equips xinesos s’interessin per comprar jugadors o entrenadors de la zona.

Foto de portada: Instagram CD Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics