URGENT

Blanes recull més de 18.000€ per lluitar contra el càncer superant el de l’any passat

Compartiu aquesta història

 La Junta Local de Blanes de l’Associació Catalunya Contra el Càncer (AECC) va organitzar el passat cap de setmana dues jornades solidàries amb la finalitat de recaptar fons econòmics que es destinaran a la investigació del càncer.

Els diners obtinguts provenen de dos tipus de col·lecta. D’una banda la que van dur a terme els voluntaris i voluntàries a peu de carrer, amb un total de 8.276,85€. I d’altra banda els 10.100€ aportats directament a l’entitat per un conjunt de 187 empreses, establiments, botigues i institucions de Blanes i rodalies. En total s’han recollit 18.376,85€, una xifra que supera en 2.000€ la que es va reunir en les mateixes jornades l’any passat.

Durant els dos dies de recapte van participar prop d’un centener de voluntaris i voluntàries de totes les edats que desinteressadament van encarregar-se d’explicar la iniciativa bé passejant-se amb les guardioles en mà a la recerca de donatius, o bé atenent a una de les vuit taules repartides arreu del municipi. Com cada any, els llocs on es va fer la millor recaptació van ser la taula de Plaça Espanya, al més cèntrica de totes, i la que estava emplaçada al mercant ambulant de La Plantera.

El lema de la campanya d’enguany ha estat “No t’imagines el què un euro posa en marxa” amb la voluntat de recordar que quan es fa una donació econòmica a aquesta entitat es promou la investigació, que és el motor per aconseguir que el càncer es pugui prevenir i fins i tot curar. L’AECC recorda que gràcies a la solidaritat es financen 170 projectes d’investigació i que gràcies a aquests la supervivència a augmentat un 20% en els darrers anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics