Vivelles engega una nova edició dels tallers de contrapàs

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’entitat Vivelles Cultura i Entorn de Sant Genís posa en marxa aquest dimarts els tallers a la fresca de balls locals. Es tracta d’una activitat gratuïta que d’una banda vol recuperar aquestes danses populars tradicionals i, de l’altra, ser un punt de trobada per passar-ho bé durant les nits d’estiu.

L’any passat, a banda d’aprendre a ballar el contrapàs també es va ensenyar el patatuf, una altra dansa popular. Enguany, segons explica un dels organitzadors, Xavier Salicrú, s’hi incorpora una tercera dansa, l’espolsada.

Salicrú explica el funcionament dels tallers, que tenen una part més aviat teòrica i una altra de pràctica.

Els tallers tindran lloc aquest vespre i es repetiran el proper dijous, 18 d’agost, i com ja és habitual els tallers de balls locals a la fresca es clouran amb la festa del contrapàs, que es durà a terme el proper dissabte a l’antiga escola de Sant Genís, a partir de les 9 del vespre. Els tiquets per al sopar es poden reservar al número de telèfon 676.38.47.15 i tenen un preu de 12€.

Dissabte hi haurà sopar i després ball folk amb danses per ballar en grup a càrrec de la Cobla Mínima.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics