Mor una nena de tres anys que va caure en una piscina a Lloret de Mar

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La nena estava ingressada en estat crític a la Unitat de Cures Intensives pediàtriques de l’hospital Sant Pau de Barcelona, on va morir el passat divendres. Els fets van tenir lloc el dia 9 d’agost, a la urbanització Les Creus de Lloret de Mar. La nena i la seva família, de nacionalitat francesa estaven de visita a casa d’uns amics.

En un moment de la tarda la nena va caure a la piscina de la finca sense que els seus pares se n’adonessin, i més tard, en no veure-la, el pare es va alarmar. Quan es van adonar que era a l’aigua, la van treure ràpidament i van avisar els serveis d’emergències, que van traslladar la nena, inconscient, en helicòpter fins a l’hospital on va ser atesa.

D’altra banda, aquesta setmana un nen de 12 anys i de nacionalitat britànica ha estat ingressat en estat crític a la Vall d’Hebron després d’estar a punt d’ofegar-se a la piscina de l’hotel Guitart. El passat dijous uns banyistes van trobar el nen inconscient a l’aigua i van avisar els socorristes de la piscina. Membres de la policia local que van acudir al lloc dels fets van poder treure al nen de la parada respiratòria i un helicòpter medicalitzat del Servei d’Emergències Mèdiques va traslladar-lo a l’hospital.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics