URGENT

La Caminada Popular Nit de Sant Bonós omple les 5.500 inscripcions

Compartiu aquesta història

L’organització havia ampliat fins als 5.500 el nombre màxim de participants. Les inscripcions es van tancar una hora abans que comencés la caminada, enduent-se l’últim dorsal un nen de 12 anys d’Esplugues de Llobregat.

Malgrat no té un caràcter competitiu, la marxa l’aprofiten molts esportistes per entrenar-se, situant-se en primera línia per sortir disparats tant bon punt comença. El més ràpid de la cursa va ser l’atleta blanenc Buba Sabaly, actual subcampió de Catalunya i Espanya en els 3.000m obstacles. D’aquesta manera va arrabassar el títol a l’atleta olímpic José Luís Blanco, qui ja havia guanyat 4 vegades la cursa. En la modalitat femenina, Rarbi Saliha i Laura Prieta van ser les més ràpides de la nit.

Abans que comencés la caminada l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, acompanyat del regidor d’Esports i altres membres de l’equip de govern, van fer el lliurament de la suma de totes les aportacions voluntàries dels participants a una causa solidària. En aquest cas van anar destinats a l’entitat MIFAS, qui va recollir el taló de 1.300€, Blanes Solidari, un taló de 650€; i el Club Futbol Sala Blanesport ’83 un altre taló de 630€.

A banda de les aportacions solidàries, L’Obra Social La Caixa ha col·laborat amb l’esdeveniment transformant en euros totes les inscripcions que s’han fet. La quantitat resultant, 5.500 €, es lliuraran a dues altres entitats solidàries que també ha triat Acció Social de l’Ajuntament: Càritas i El Bon Samarità, a qui se’ls lliurarà els corresponents talons (2.750 € per a cadascuna) properament.
Foto de portada: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics