Comença la venta de tiquets per al sopar popular de la festa major de Sant Genís

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Sant Genís de Palafolls celebra el proper cap de setmana la seva festa major. Amb motiu d’aquesta s’han organitzat diferents activitats i entre elles el ja tradicional sopar popular, que aquest any tindrà lloc dissabte i anirà a càrrec de la Masia Can Gibert.

Els tiquets per a l’àpat es vendran avui i demà des de les 8 a 9 al local social de Sant Genís. El preu és de 19 euros, tot i que es redueix a 16 per als membres de l’associació de veïns. A més, el menú es pot seleccionar d’entre diferents plats depenent dels gustos de cadascú.

De primer plat els assistents poden escollir entre meló amb pernil o entremesos. De segon s’ha de triar entre bacallà amb samfaina, vedella amb bolets o botifarra amb mongetes. A més, l’àpat inclou pa, aigua, vi i postres.

Els més menuts podran sopar pollastre amb patates, també amb pa, aigua, i postres, per 10 euros.

El sopar tindrà lloc el proper dissabte  al local social de Sant Genís. Començarà aproximadament a les 21.00 h i després, hi haurà ball amb música en viu a càrrec de Jordi Vila.

Es tracta d’una activitat que es fa cada any per festa major i que aplega al voltant d’un centenar de persones. Els organitzadors de la festa engresquen a tothom a participar-hi, ja que consideren que pot ser un bon punt de trobada per passar-ho bé.

Per més informació sobre el sopar es pot trucar al número de telèfon 638.95.45.57.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics