URGENT

Controlat l’incendi de Sant Lluís

Compartiu aquesta història

Aquest dimarts a la tarda s’ha declarat un incendi a l’Avinguda de Mar, en una de les rotondes d’accés al Barri Sant Lluís, en una parcel·la propera a les canyes. Els bombers de la Generalitat han rebut l’avís a les 16.11h i mitja hora més tard ja s’havia donat per controlat.

Mentre han durat els treballs de contenció de les flames, els cossos de seguretat han restringit, com a mesura preventiva, l’accés al barri per la carretera BV-6002, la que uneix Malgrat i Palafolls, i tampoc es podia accedir a Malgrat per aquesta via.

Segons fonts oficials, un dels flancs del foc s’ha aturat a la vora de l’aparcament de caravanes, però la proximitat d’un altre aparcament on hi havia cotxes ha obligat a protegir aquesta zona.

Han treballat en les tasques d’extinció de l’incendi cinc dotacions terrestres dels bombers, dos helicòpters bombarders i un de comandament, una patrulla de la policia local de Palafolls i d’altres municipis, i les associacions de Defensa Forestal.

A hores d’ara es desconeix l’extensió que el foc ha pogut afectar, com tampoc es coneix què el podria haver provocat.

image2 image3

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics