URGENT

Pineda de Mar llença una nova samarreta solidària per la festa major

Compartiu aquesta història

Aquest és el segon any que Pineda de Mar estrena samarreta solidària amb motiu de la festa major. La iniciativa es va engegar l’any passat i gràcies a la bona acollida que va tenir l’ajuntament ha decidit continuar amb ella.

L’objectiu és que la gent pugui comprar cada any la samarreta i col·leccionar-les a la vegada que financen un projecte amb fins socials. En l’edició de l’any passat els diners recaptats es van destinar al “Rebost Solidari”, un projecte de l’ajuntament de Pineda que distribueix aliments entre les famílies més necessitades.

Enguany, la recaptació es destinarà al projecte “Maresme Solidari” de la Fundació Vicente Ferrer i que consisteix en millorar la gestió i l’aprofitament d’aigua de la regió d’Anantapur, a la Índia.

La samarreta té un preu de 4€, dels quals 1€ va destinat al projecte escollit. Sílvia Biosca, tercera tinent d’alcalde de l’ajuntament de Pineda explica que l’any passat es van vendre un total de 3.000 unitats i que la voluntat d’enguany és, com a mínim, igualar aquest número.

Des de fa uns dies es poden adquirir a l’espai Can Comas i quan comenci la festa, a partir de dijous i fins el proper dimarts, es podran comprar al punt d’informació que hi haurà instal·lat a la Plaça de les Mèlies de Pineda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics