Protecció Civil de Palafolls reparteix polseres identificatives als nens dels casals

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La iniciativa, engegada per Protecció Civil de la Generalitat, ha arribat a Palafolls, on aquest estiu s’han repartit entre 250 i 300 polseres identificatives entre els nens del casal de l’ajuntament i l’esplai El Pas.

L’objectiu de la iniciativa és que els nens i nenes puguin portar la polsera posada durant esdeveniments de gran afluència, ja que en ella es pot anotar el nom de l’infant i un telèfon de contacte i així es poden localitzar els familiars o responsables en cas que es perdin.

La distribució de les polseres es fa sota la petició de diferents ens locals com associacions de voluntaris i Protecció Civil i es duu a terme sobretot en esdeveniments amb gran afluència de participants. A Palafolls se’n van repartir durant la festa dels 80 de fa unes setmanes i es té previst que es tornin a distribuir durant la festa major.

Gràcies a aquestes polseres, si el menor es perd i no sap o no recorda el telèfon dels seus pares, els agents de seguretat o qualsevol persona que el trobi pot trucar al telèfon que hi ha anotat a la polsera i així facilitar/agilitzar el retrobament entre els pares i el nen.

Durant la temporada d’estiu s’ha repartit un total de 35.000 polseresentre diferents municipis que se sumen a les 55.000 repartides les passades festes nadalenques.

Les polseres són reutilitzables i un cop acabat l’esdeveniment, el nen es pot treure la polsera i guardar-la per un altre dia quan assisteixi a altres activitats amb molta concurrència de gent.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics