Els diablesfolls escalfen motors per la festa major de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dijous la colla palafollenca obrirà les inscripcions per al concurs de Drag Queen i Drag King que se celebrarà en el marc de l’Alterfesta el proper divendres 9 de setembre. El concurs, que se celebra a Palafolls des del 2014, consisteix en la presentació d’una coreografia original de cada grup que es presentarà a l’escenari de les barraques.

Per inscriure’s cal formar un grup d’entre 3 i 10 participants, on tots ells siguin majors d’edat i preparar una coreografia original d’entre 2 i 4 minuts. Evidentment, una norma indispensable és entrar al joc de transvestit. Les inscripcions, que es podran fer fins el dia 7, es faran a través d’internet, adjuntant una fotocòpia del DNI dels participants.

A més a més, aquest mes d’agost la colla de diables palafollenca ha posat en marxa una iniciativa per obrir la seva activitat al poble. Durant els propers mesos faran, un cop al mes, un assaig en diversos emplaçaments del poble per tal que tothom qui ho desitgi s’hi pugui afegir lliurement.

El primer el van dur a terme el passat divendres a la plaça de Poppi, i els propers seran el 30 de setembre a Can Batlle, el 28 d’octubre a la part de darrere de la Fàbrica el Forroll i ja al novembre, a l’antiga escola de Sant Genís. D’aquesta manera les trobades queden repartides a diferents indrets de Palafolls. Els assajos comencen a 2/4 de 7 de la tarda i ofereixen la oportunitat de provar els diferents instruments de percussió que la colla fa servir per posar música als seus espectacles pirotècnics.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics