Talls en el subministrament elèctric a Ciutat Jardí

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La companyia elèctrica Endesa ha anunciat interrupcions en el subministrament per feines de manteniment a les seves instal·lacions. Els treballs que obligaran a tallar el servei tindran lloc el proper dimecres, 31 d’agost, a diversos carrers de la urbanització Ciutat Jardí. Els que es veuran afectats seran els Carrers del Pi, Ocells, L’Olivera,  i Rossinyol.

Segons informa la companyia, les interrupcions començaran a les 8 del vespre, però no s’haurien d’allargar més de tres hores, amb la qual cosa, cap a les 11 del matí ja s’hauria de restablir el servei de subministrament elèctric.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics