L’ajuntament de Malgrat s’ofereix a tractar la problemàtica dels Empestats

Imatge de l'edició del 2014. foto: Alfred Farre

Ahir coneixíem la voluntat dels organitzadors de la festa dels Empestats de Malgrat de Mar de buscar una nova destinació per manca de suport institucional.

El regidor de cultura de l’ajuntament de Malgrat de Mar, Albert Cuní, entén que els Empestats estiguin descontents amb el desenvolupament de la festa d’enguany, però considera que la forma de buscar solucions no ha estat la més adequada. Per al regidor malgratenc, el primer que haurien d’haver fet era sol·licitar una reunió amb els representants de l’ajuntament, principal objecte de les crítiques, per mirar de solucionar el conflicte.

Segons Cuní, a les reunions prèvies a la celebració de la Festa dels Empestats sempre hi va haver acord i bon ambient. També subratlla que, al seu entendre, la regidoria de Cultura s’ha mostrat predisposada a donar un cop de mà i a buscar solucions als entrebancs que anaven sorgint. Tot i això, Cuní reconeix que potser alguns dels punts acordats amb els Empestats finalment no han arribat a bon port.

Cuní s’ha mostrat obert a fer una reunió amb els organitzadors dels Empestats per abordar el tema i conèixer de primera mà el malestar i les queixes del col·lectiu.

El comunicat emès pels organitzadors dels Empestats explica que les dificultats no s’han donat només aquest any, sinó que des d’un bon començament, ara fa cinc anys, sempre s’han trobat amb maldecaps durant els assajos i el dia de la representació.

En aquest punt, el responsable de la regidoria de Cultura remarca que només pot respondre de l’últim any, que és l’any que s’ha encarregat de gestionar-ho des del començament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics