370 atletes participen en el VIII Aquatló Popular Vila de Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El passat diumenge la ciutat blanenca va acollir per vuitè any consecutiu l’Aquatló Popular, una prova esportiva que combina la natació amb la carrera a peu. En total, 400 metres nedant, 4 km corrent i 400 metres més nedant a la platja. La cursa, inclosa en la marca Blanes X Runners va aplegar gairebé 400 esportistes.

D’aquests, en destaca la marca de Gemma Díaz i Guillem Rojas, els vencedors de les categories femenina i masculina respectivament. Rojas va fer un temps de 26 minuts i 46 segons, mentre que Diaz va cobrir la competició en 35 minuts i 13 segons.

El podi per equips el van encapçalar els atletes del CN Banyoles amb 26’42 minuts, seguits per Tim Paella amb 27’31 minuts i en la tercera plaça Pou’s Squad, amb 28’35 minuts. Val a dir que el millor equip local va ser el Crossfit 77 Feet, que es va situar quart en la classificació.

Organitzada pel Club Triatló Blanes amb el suport de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament, l’entrega de premis la van protagonitzar el president de l’entitat esportiva acompanyat del regidor d’Esports de la localitat veïna. Com és habitual, l’espectacularitat del muntatge instal·lat al Passeig de Mar va cridar l’atenció de tots els qui diumenge al matí passejaven o anaven a la platja.

Acabada la competició, tots els participants van poder reposar forces i refrescar-se al costat de la zona de boxes per fer el canvi d’indumentària en cada tram de prova. A banda d’aigua i altres refrescos, xíndria i meló, també hi havia la possibilitat de degustar un got de Cervesa Artesana Popaire.

Fotografia: Aitor Roger

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics