L’Ajuntament de Malgrat vol conèixer l’opinió dels malgratencs sobre la festa major

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Regidoria de Cultura de l’ajuntament de Malgrat de Mar va engegar el passat divendres un procés per conèixer l’opinió dels habitants del poble sobre els actes organitzats i el desenvolupament de la Festa Major de Sant Roc d’enguay, que va tenir lloc a mitjans d’agost.

Aquest és el segon any que es posa en marxa aquesta iniciativa per conèixer què en pensen els malgratencs i malgratenques sobre la organització de la festa. L’objectiu és arribar a saber quines són les activitats que més agraden i quines en troben a faltar per intentar que cada any la festa sigui millor i hi hagi actes del gust de tothom.

Per tots aquells que vulguin participar d’aquest procés ho poden fer a través d’un formulari en paper que es pot trobar a l’Ajuntament de Malgrat, al Centre Cívic, a la Biblioteca La Cooperativa o a l’Arxiu Municipal. El període de participació es tancarà el proper 16 de setembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics