Canvia el dia de la gimcana organitzada per l’esplai a la festa major

Estava previst que la gimcana que cada any organitza l’esplai “El pas” amb motiu de la festa major se celebrés diumenge 11 de setembre a la tarda però finalment hi ha hagut un canvi d’última hora i tindrà lloc aquest diumenge.

El problema de la data inicial és que coincidia amb la diada de Catalunya i aquell dia tant monitors com gent de Palafolls es desplaça a Barcelona per celebrar-ho. Per aquest motiu i per facilitar la participació de tothom, s’ha mogut de dia.

Els organitzadors expliquen que el canvi de data no influeix en les proves ni s’ha produït cap canvi respecte del que estava programat. De fet, consideren que el fet que no coincideixi amb un dia festiu suposarà una major participació.

No obstant, sí que hi ha novetats respecte edicions anteriors. L’Àlex Peralta, membre de l’esplai El Pas ens ho explica.

El fil conductor serà els jocs de la fam. Els malvat Monistoli, que controla totes les riqueses i recursos, organitza una nova edició dels jocs de la fam i convoca als diferents districtes a participar per endur-se la glòria i la riquesa a la seva població.

En aquesta gimcana, cada grup fa el paper de representant d’un districte diferent. Pels que no coneixeu la història, un districte és com un poble o ciutat, normalment especialitzat en alguna cosa: mineria, productes tèxtils, construcció, productes de luxe, agricultura, per exemple. Un requisit important és que els participants heu d’anar caracteritzats com el districte escollit.

Com cada any els requisits per apuntar-s’hi són: organitzar equips de 4 a 6 persones i posar-se un nom. Els membres de l’equip han de ser majors de 12 anys, tot i que poden participar més petits si van acompanyats d’adults.

Les inscripcions també canvien aquest any i es podran fer durant aquesta setmana, fins divendres omplint el formulari que podreu trobar a la pàgina de Facebook de l’esplai.

La gimcana començarà diumenge a les 17h davant el Casal d’Avis del centre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics