Els comerciants de Malgrat rematen la temporada d’estiu

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest divendres a la tarda els comerços de la localitat veïna surten al carrer per liquidar la temporada de primavera estiu. Malgrat Turisme ha organitzat la 2a fira outlet on s’hi podrà trobar roba i complements rebaixats de preu.

En total s’hi ha adherit una 30a de comerços, la majoria dels quals ja va participar a la primera edició de la fira, que tenia el mateix format, però s’hi podia trobar roba de la temporada d’hivern.

La regidora de Promoció Econòmica de Malgrat de Mar, Carme Ponsa, ha explicat que alguns establiments no repeteixen perquè estan de vacances o bé perquè ja han liquidat tot el gènere de la temporada estiuenca. Per contra, destaca la incorporació d’alguns negocis que no pertanyen a l’eix comercial del centre, sinó que són del Passeig Marítim. Escoltem Carme Ponsa.

Les parades s’ubicaran a partir de les 3 de la tarda al Pavelló Municipal de l’Avinguda Tarragona, que restarà obert fins a les 11 de la nit perquè els veïns de la localitat i rodalies puguin passar-hi a fer les últimes compres d’estiu. Segons Carme Ponsa, l’objectiu d’aquesta iniciativa és donar a conèixer el teixit comercial que té Malgrat de Mar. També explica que la primera edició de la fira va tenir molt bona acollida entre els consumidors, i que per aquest motiu, i sota la demanda dels comerciants locals, el consistori malgratenc ha decidit apostar per una segona fira on liquidar estocs abans d’iniciar la nova temporada de moda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics