La Colla Gegantera de Palafolls celebra una nova trobada

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El proper dissabte la Colla Gegantera de Palafolls ha organitzat una nova diada gegantera. Per aquest motiu al llarg del dia i a diferents llocs del poble tant petits com grans podran gaudir de diverses activitats.

Al matí, des de 2/4 d’11 fins a 2/4 d’1 hi haurà tallers i manualitats per a la mainada a la Plaça Joaquim Ruyra. A la tarda, cap a les 17.00, les diferents colles convidades juntament amb la colla amfitriona faran una plantada de gegants a la Plaça Major. Fernando, el cap de la Colla de Palafolls, ens explica quines agrupacions de gegants ens visitaran aquest any.

Més tard, cap 2/4 de 7 començarà la popular cercavila, que passarà pels carrers més cèntrics del poble fins arribar a la Plaça del País de Sepharad. A 2/4 de 8 hi haurà balls finals i actes protocol·laris i tot seguit està previst que es dugui a terme una actuació de la Colla Castellera de l’Alt Maresme com a acte de cloenda de la diada.

Fernando explica que cada trobada que organitzen té molt d’èxit, sobretot entre els més menuts, i que aquesta és una de les principals finalitats del grup.

Un altre dels objectius principals de la Colla és fer conèixer Palafolls arreu de Catalunya, a través de les diferents trobades a les que assisteixen durant l’any, com la sortida de l’Hereu, que se celebrarà el proper desembre i que agrupa totes les colles de Gegants del Maresme.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics