La Colla Gegantera de Palafolls celebra una nova trobada

El proper dissabte la Colla Gegantera de Palafolls ha organitzat una nova diada gegantera. Per aquest motiu al llarg del dia i a diferents llocs del poble tant petits com grans podran gaudir de diverses activitats.

Al matí, des de 2/4 d’11 fins a 2/4 d’1 hi haurà tallers i manualitats per a la mainada a la Plaça Joaquim Ruyra. A la tarda, cap a les 17.00, les diferents colles convidades juntament amb la colla amfitriona faran una plantada de gegants a la Plaça Major. Fernando, el cap de la Colla de Palafolls, ens explica quines agrupacions de gegants ens visitaran aquest any.

Més tard, cap 2/4 de 7 començarà la popular cercavila, que passarà pels carrers més cèntrics del poble fins arribar a la Plaça del País de Sepharad. A 2/4 de 8 hi haurà balls finals i actes protocol·laris i tot seguit està previst que es dugui a terme una actuació de la Colla Castellera de l’Alt Maresme com a acte de cloenda de la diada.

Fernando explica que cada trobada que organitzen té molt d’èxit, sobretot entre els més menuts, i que aquesta és una de les principals finalitats del grup.

Un altre dels objectius principals de la Colla és fer conèixer Palafolls arreu de Catalunya, a través de les diferents trobades a les que assisteixen durant l’any, com la sortida de l’Hereu, que se celebrarà el proper desembre i que agrupa totes les colles de Gegants del Maresme.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics