URGENT

La piscina de Palafolls tanca la temporada amb una jornada de portes obertes

Compartiu aquesta història

Amb l’arribada del mes de setembre és moment de posar punt i final a les activitats més tradicionals de l’estiu, com ara, anar a la piscina a refrescar-se. Tal i com es va fer en el moment de reobrir les instal·lacions, per acomiadar-les fins l’any que ve, la piscina celebra una jornada de portes obertes, convidant tothom a gaudir d’un últim dia en remull.

D’altres anys, si les condicions meteorològiques acompanyaven, l’ajuntament havia decidit allargar una setmana més el servei, però la coincidència amb les festa major d’enguany, que començarà oficialment el proper dimecres, ho ha fet impossible en aquesta ocasió.

La regidora d’esports de l’ajuntament de Palafolls, Montserrat Rovira, ha explicat que durant aquests dies necessiten tenir disponibles el màxim nombre de treballadors municipals.

Segons ha explicat la regidora palafollenca, la temporada d’estiu ha transcorregut sense cap incidència destacable i amb una bona afluència de banyistes.

El bon temps que ha fet aquest estiu també ha propiciat que el curs de natació, que es va celebrar durant el mes de juliol, també hagi complert les expectatives dels seus usuaris.

La jornada de portes obertes es durà a terme el proper diumenge en l’horari habitual de la piscina, és a dir, de 10 del matí a 7 de la tarda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics