El Palafolls enceta la lliga amb un empat contra el Roses

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’estadi municipal de Roses va acollir diumenge a la tarda el primer partit de la temporada de l’Amateur de Palafolls, que va finalitzar amb un empat a 1. Els locals s’avançaven en l’últim minut de la primera part, anant a la mitja part amb aquest avantatge. A la tornada va ser Lorenzo Hernández va signar l’empat a 1, resultat que ja no es modificaria i que dóna als palafollencs el primer punt de la temporada que estrenen novament a la categoria de segona catalana.

zCaptura
El primer 11 de la temporada

El proper partit serà a casa, al Palastadium, i enfrontarà el Palafolls a un altre equip de l’Empordà, l’Escala. De ben segur serà un partit difícil, ja que es tracta d’un dels favorits per endur-se la lliga d’enguany. El partit serà el proper dissabte a les 5 de la tarda, en plena celebració dels actes de la festa major.

Enguany el Palafolls, l’únic equip del grup que no pertany a la demarcació de Girona, es troba al mateix grup que el Blanes. A més a més, entre els ascensos i els descensos compensats hi haurà set equips nous respecte a la temporada anterior.

El derbi contra els blanencs però, es farà esperar fins a la novena jornada de la primera volta, que està programat pel 29 d’octubre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics