URGENT

El Palafolls enceta la lliga amb un empat contra el Roses

Compartiu aquesta història

L’estadi municipal de Roses va acollir diumenge a la tarda el primer partit de la temporada de l’Amateur de Palafolls, que va finalitzar amb un empat a 1. Els locals s’avançaven en l’últim minut de la primera part, anant a la mitja part amb aquest avantatge. A la tornada va ser Lorenzo Hernández va signar l’empat a 1, resultat que ja no es modificaria i que dóna als palafollencs el primer punt de la temporada que estrenen novament a la categoria de segona catalana.

zCaptura
El primer 11 de la temporada

El proper partit serà a casa, al Palastadium, i enfrontarà el Palafolls a un altre equip de l’Empordà, l’Escala. De ben segur serà un partit difícil, ja que es tracta d’un dels favorits per endur-se la lliga d’enguany. El partit serà el proper dissabte a les 5 de la tarda, en plena celebració dels actes de la festa major.

Enguany el Palafolls, l’únic equip del grup que no pertany a la demarcació de Girona, es troba al mateix grup que el Blanes. A més a més, entre els ascensos i els descensos compensats hi haurà set equips nous respecte a la temporada anterior.

El derbi contra els blanencs però, es farà esperar fins a la novena jornada de la primera volta, que està programat pel 29 d’octubre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics