URGENT

Taula de treball a Malgrat per fer front al consum d’alcohol entre els joves

Compartiu aquesta història

 

El passat mes de juliol el consistori malgratenc es va comprometre a crear una taula de treball per afrontar la problemàtica que genera el consum d’alcohol i drogues entre els joves al carrer.

Les nits del cap de setmana són les més conflictives. En llocs de Malgrat de Mar com l’avinguda Colom i el carrer Avi Xaxu es concentren en ocasions desenes de joves per fer-hi el “botellón”. Una situació que genera les queixes d’usuaris i veïns de la zona.

A més, també s’ha exposat els greus conflictes que els darrers mesos ha comportat aquest model com baralles entre grups, algunes de les quals han tingut conseqüències dramàtiques.

Davant aquest fet, la Candidatura d’Unitat Popular -a l’oposició- va demanar un canvi de model d’oci nocturn del municipi. Paco Márquez, regidor de la CUP a l’ajuntament, ha explicat que la seva intenció és que l’oferta d’oci nocturn “no sigui exclusivament de bars i discoteques” i que s’ofereixi als joves alternatives com activitats esportives i culturals nocturnes, així com facilitar l’obertura d’espais durant la nit com ja s’ha fet en d’altres ocasions a Malgrat de Mar.

La proposta va ser ben rebuda per l’alcalde socialista. Joan Mercader es va comprometre a tirar-ho endavant aquest mes de setembre.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics