L’Associació de Comerciants de Palafolls llença la promoció “Selfie comerç”

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’ACEP ha llençat durant els mesos d’estiu una nova promoció anomenada “Selfie comerç” gràcies a la qual es pot guanyar un cap de setmana per a dues persones.ACEP PROMO ESTIU_2016 SELFIE COMERC

Per participar d’aquesta promoció i entrar en el concurs només cal fer-se un selfie a qualsevol dels establiments que formen part de l’ACEP amb el producte que s’ha comprat o el servei que s’ha consumit i enviar-la al correu electrònic info@cafedepalafolls.com. D’entre totes les fotografies, la que tingui més “m’agrada” serà la que guanyi el premi, que consisteix en un cap de setmana a les Cabanes als arbres, a Dosrius. Francesc Tresserras, president de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls, ens ho explica.

De moment hi ha un total de 12 fotografies participants i sembla que una va en capçalera amb gairebé un centenar de “M’agrada”. La majoria s’han fet al Cafè de Palafolls, tot i que també n’hi algunes a la botiga de moda d’homes l’Angelot o al Veterinari del poble.

Tots aquells que vulguin participar de la promoció per intentar endur-se el premi ho poden fer fins el proper 18 de setembre. Fins aquell dia també es pot seguir votant a través de Facebook i serà el dia 19 quan es faci el recompte i s’anunciï el guanyador.

Paral·lelament l’ACEP està preparant una nova promoció que sortirà a la campanya de Nadal.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics