URGENT

Dimecres entren en vigor les noves sancions de trànsit

Compartiu aquesta història

A partir d’aquest dimecres sortirà més car aparcar malament a Palafolls. Així ho va aprovar el plenari municipal del passat mes d’abril i, després de tot el període d’exposició pública i al·legacions les noves multes es podran començar a interposar a partir de demà.

Segons expliquen fonts municipals, el cost de la multa per estacionar en zona blava de PLF sense el rellotge o excedint-se del temps permès passa dels 25€ que es pagaven fins ara als 80€ contemplats a la nova ordenança.

Les multes per mal estacionament general, ja sigui sobre la vorera o en els xamfrans, serà de 100€ enlloc dels 25 que es pagava fins ara.

En ambdós casos, hi haurà una rebaixa del 50% si es paguen les sancions en els dies posteriors a la seva imposició.

En el punt de mira del consistori hi ha els camioners d’Inditex que aparquen al polígon industrial del Molí d’en Puigverd. Amb les noves sancions, més quantioses, s’espera que utilitzin millor les zones d’estacionament en aquella zona.

Paral·lelament, la zona verda del barri Sant Lluís s’allargarà mentre duri l’activitat del parc aquàtic Marineland, però les zones blaves, que limiten els temps d’aparcament, seguiran actives indefinidament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics