Tot a punt per la Festa Major de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El pregó de Festa Major donarà el tret de sortida a cinc dies d’activitat pràcticament ininterrompuda a Palafolls. Serà dimecres a 2/4 de 10 del vespre a la plaça de Poppi.

L’endemà dijous els Diablesfolls i la Colla Gegantera despertaran els veïns ben d’hora amb les matinades. Durant el dia, activitats tradicionals com les sardanes i la celebració de les Verges Trobades, fira d’artesania i sopars a la fresca.

La principal novetat que s’incorpora enguany es farà esperar fins divendres. Serà com ja havíem avançat un tobogan aquàtic gegant que s’instal·larà al Camí del Castell i es podrà utilitzar a partir de les 12 del matí. Hi haurà activitats per nens amb una xocolatada i una xeringada. A la tarda, comiat i proclamació del pubillatge i tret de sortida als concerts del Tercer Escenari Guaita.

Dissabte hi haurà una nova edició de les barraquetes, marató de donació de sang tabalada i correfoc, entre les activitats destacades.

La festa major musical

La música és sempre un plat importantíssim a les festes majors de tot arreu. A casa nostra, ho és ja des de primer moment i amb nom propi: Love Of Lesbian. L’últim treball musical editat pel conjunt català ha inspirat la pel·lícula que encetarà les festes de Palafolls aquest dimecres.

D’altra banda, es podrà gaudir de tres escenaris diferents: d’una banda, la pista exterior del Palauet acollirà concert i balls amb orquestres com ara la Montecarlo, La Selvatana i la Chapó.

A la plaça de Poppi hi haurà l’escenari de l’Alterfesta, on actuaran dijous Blitz, Pastorets Rock i Pan Torrao; Divendres, Antipatiks, Auxili i Dosenburg i dissabte, Abba Revival i The Sultans. Tot plegat a partir de 2/4 de 12 de la nit. Enguany hi haurà al perímetre de la plaça de Poppi fins a 8 barraques d’entitats culturals, recreatives i esportives del municipi que aprofiten l’avinentesa per aconseguir finançament per als projectes que desenvolupen durant l’any.

Per últim, l’entitat Bang! Cultura aposta novament per organitzar el Guaita, un cicle de concerts de petit format a la fresca. Enguany, seran Matthew Macdaid i Ivette Nadal d’una banda i Alide Sans i Xarim Aresté de l’altra qui portaran la seva música a la glorieta del Doctor Torner. Els concerts seran divendres i dissabte a partir de les 10 de la nit.

Descarrega aquí tots els actes detallats del programa de Festa Major.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics