URGENT

Cap de setmana d’inscripcions a l’Escola d’Adults de Palafolls

Compartiu aquesta història

La pàgina web de l’ajuntament obrirà aquest dissabte el període de preinscripcions pel nou curs escolar de l’Escola d’Adults.

Pel que fa a l’oferta de cursos formatius, hi ha: Graduat d’Educació Secundària, Accés als cicles formatius de grau mitjà i grau superior, només de la part comuna, informàtica bàsica i idiomes. En aquest últim apartat, hi podem trobar diferents llengües i nivells: anglès, tant nivell Elemental com Advance o conversa, nivells C i D de llengua catalana, italià o alemany.

Els nous alumnes que vulguin aprendre idiomes s’hauran de sotmetre a una prova de nivell per determinar a quin curs seran assignats.Aquestes proves de nivell es faran del 21 al 23 de setembre.

La principal novetat d’enguany és el canvi en horari de matí, de 10 a 13 h, dels cursos de Graduat d’Educació Secundària o la part comuna de l’accés a cicles formatius tant de Grau Mitjà com Superior. La resta de cursos s’impartiran, com s’havia fet fins ara, a partir de els 4 de la tarda.

Segons ha explica Serrat, els preus dels cursos varien en funció de si són d’una o dues sessions setmanals. En el primer cas, el preu és de 66€ per trimestre i en el segon, de 110€.

Durant el període de preinscripcions es publicarà el calendari de les classes. Els cursos s’iniciaran el proper mes d’octubre i s’allargaran fins al juny.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics