Cap de setmana d’inscripcions a l’Escola d’Adults de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La pàgina web de l’ajuntament obrirà aquest dissabte el període de preinscripcions pel nou curs escolar de l’Escola d’Adults.

Pel que fa a l’oferta de cursos formatius, hi ha: Graduat d’Educació Secundària, Accés als cicles formatius de grau mitjà i grau superior, només de la part comuna, informàtica bàsica i idiomes. En aquest últim apartat, hi podem trobar diferents llengües i nivells: anglès, tant nivell Elemental com Advance o conversa, nivells C i D de llengua catalana, italià o alemany.

Els nous alumnes que vulguin aprendre idiomes s’hauran de sotmetre a una prova de nivell per determinar a quin curs seran assignats.Aquestes proves de nivell es faran del 21 al 23 de setembre.

La principal novetat d’enguany és el canvi en horari de matí, de 10 a 13 h, dels cursos de Graduat d’Educació Secundària o la part comuna de l’accés a cicles formatius tant de Grau Mitjà com Superior. La resta de cursos s’impartiran, com s’havia fet fins ara, a partir de els 4 de la tarda.

Segons ha explica Serrat, els preus dels cursos varien en funció de si són d’una o dues sessions setmanals. En el primer cas, el preu és de 66€ per trimestre i en el segon, de 110€.

Durant el període de preinscripcions es publicarà el calendari de les classes. Els cursos s’iniciaran el proper mes d’octubre i s’allargaran fins al juny.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics