URGENT

L’ajuntament busca finançament per millorar equipaments socials municipals

Compartiu aquesta història

 

Durant el mes de juliol l’alcalde de Palafolls Valentí Agustí va reunir-se amb la consellera de presidència, Neus Munté, per reclamar millores en els equipaments que ofereixen serveis socials.

Aquestes millores, centrades especialment en oferir un millor servei del Respir, ajudarien a finançar el servei d’atenció continuada que s’hi ofereix, i que actualment han d’assumir parcialment els familiars dels seus usuaris. Ho ha explicat l’alcalde Valentí Agustí.

Neus Munté va dir que l’actual titular de la conselleria responsable és la diputada d’Esquerra Republicana de Catalunya Dolors Bassa, a qui s’hauria de dirigir les peticions de l’ajuntament palafollenc.

El Servei de Respir és un servei d’atenció especialitzada de l’Ajuntament de Palafolls. Es tracta d’un servei d’atenció diürna, destinat a donar suport a persones grans amb algun tipus de dependència física i/o demència que viuen soles o en el nucli familiar. El servei també vol donar suport a les famílies d’aquestes persones que actuen com a cuidadors.

El servei de respir actua com a petit centre de dia on es prioritza l’atenció individual i estimulació en les àrees cognitiva, física, afectiva i social de la persona gran.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics