Reunió a tres bandes per tractar la situació de la Nylstar de Blanes

Trobada entre la Generalitat, l’ajuntament de Blanes i el comitè d’empresa per desencallar la situació de l’empresa tèxtil Nylstar.

La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Dolors Bassa, l’alcalde de Blanes Miquel Lupiáñez i el president del comitè, Juanjo Rodríguez encapçalaran aquesta reunió, convocada per aquest dijous a la tarda al despatx d’alcaldia. Precisament Rodríguez ha explicat que per ara no hi ha novetats, i que transmetran a la consellera les inquietuds del col·lectiu de treballadors afectats per la suspensió temporal.

La reconversió de l’ERO d’extinció que deixava 185 treballador al carrer en un ERO de suspensió dóna marge a l’empresa fins el 31 d’octubre per aconseguir la injecció de capital necessària per tirar endavant. Si això no passés. S’instarà a un concurs de creditors tal i com ha explicat Juanjo Rodríguez.

A la reunió d’aquesta tarda també hi assistiran la resta dels 13 membres que formen part del comitè d’empresa com ara regidors i regidores dels grups municipals amb representació a l’ajuntament (PSC, ICV-EUiA, PDC, ERC, C’s, Batega per Blanes, CUP i PP).

A més a més, hi ha convidats assessors sindicals perquè participin en la trobada.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics