Reunió a tres bandes per tractar la situació de la Nylstar de Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Trobada entre la Generalitat, l’ajuntament de Blanes i el comitè d’empresa per desencallar la situació de l’empresa tèxtil Nylstar.

La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Dolors Bassa, l’alcalde de Blanes Miquel Lupiáñez i el president del comitè, Juanjo Rodríguez encapçalaran aquesta reunió, convocada per aquest dijous a la tarda al despatx d’alcaldia. Precisament Rodríguez ha explicat que per ara no hi ha novetats, i que transmetran a la consellera les inquietuds del col·lectiu de treballadors afectats per la suspensió temporal.

La reconversió de l’ERO d’extinció que deixava 185 treballador al carrer en un ERO de suspensió dóna marge a l’empresa fins el 31 d’octubre per aconseguir la injecció de capital necessària per tirar endavant. Si això no passés. S’instarà a un concurs de creditors tal i com ha explicat Juanjo Rodríguez.

A la reunió d’aquesta tarda també hi assistiran la resta dels 13 membres que formen part del comitè d’empresa com ara regidors i regidores dels grups municipals amb representació a l’ajuntament (PSC, ICV-EUiA, PDC, ERC, C’s, Batega per Blanes, CUP i PP).

A més a més, hi ha convidats assessors sindicals perquè participin en la trobada.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics