URGENT

El PP dóna de baixa el regidor palafollenc Oscar Bermán

Compartiu aquesta història

Segons avançava el diari El Punt i confirmat per aquesta emissora, el PPC ha notificat al regidor que se l’ha donat de baixa perquè “la seva manera de comportar-se donava a entendre que no volia saber res del partit”. El gabinet de premsa de la formació ha explicat que se li va enviar un burofax el passat 9 de setembre, que va ser recollit aquest dilluns. En aquest correu i havia la resolució de l’expedient disciplinari, que suposa la suspensió de militància durant dos anys. L’expulsió del regidor palafollenc és el resultat de l’expedient que el partit li va obrir el passat mes de març per unes declaracions en què Bermán afirmava que l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, hauria d’estar “fregant terres” enlloc d’ocupar un càrrec públic.

Malgrat tot, Bermán assegura que ell no té constància que se l’hagi fet fora i assegura que tot plegat és mentida.

La notícia s’ha sabut poc després que Bermán anunciés la seva voluntat de presentar-se com a candidat a presidir el PP a nivell català. Per això, el polític palafollenc assegura que la direcció ha aprofitat aquesta situació per treure-se’l de sobre. Escoltem Oscar Bermán.

El regidor ha dirigit una carta a l’actual presidenta Alícia Sánchez-Camacho reclamant una convocatòria del congrés de la formació. Bermán s’ofereix ara a liderar la renovació del partit, a qui acusa d’haver renunciat a valors com són l’honestedat, la família, la concepció cristiana de la societat, la protecció dels més dèbils, la defensa de la vida i de la unitat d’Espanya”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics