La Fira del vehicle d’ocasió de Blanes es consolida en quatre anys

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest cap de setmana tindrà lloc la quarta edició d’aquesta fira amb més superfície d’exposició i més quantitat de concessionaris que hi exposaran els seus vehicles.

Aquestes són les principals novetats d’una fira que ja s’ha convertit en una cita ineludible  per als que busquen un cotxe de segona mà entre Girona i Barcelona. L’esplanada del costat de l’antic pavelló d’esports acollirà, a partir d’aquest divendres, l’exposició de més de 200 cotxes que oferiran els 10 concessionaris que hi participen, dels quals tres s’incorporen enguany a la fira d’enguany.

El president de l’associació d’Empresaris de Comerç i Reparació de vehicles i embarcacions de les Comarques Gironines, Ernest Plana, ha explicat el perquè de l’èxit d’aquesta fira.

En total l’exposició comptarà amb 21 marques diferents de les principals empreses automobilístiques, que mostraran turismes, vehicles industrials, híbrids, 4×4, entre d’altres.

En total 14.000 m2 d’exposició´, a banda de l’espai que ocuparà una zona destinada a la pràctica i conducció de karts a càrrec de Karting Club Blanes. Serà el segon any que la fira disposa d’aquest servei, que pretén donar a la canalla les seves primeres nocions de conducció de manera segura i controlada. A diferència de l’any passat, aquest espai estarà ubicat a l’extern nord del recinte firal, més a prop dels antics camps de futbol.

La 4a Fira del Vehicle d’Ocasió de Blanes es podrà visitar la tarda del divendres 16 de setembre de 17 a 20 h, i durant tot el cap de setmana, dissabte i diumenge 17 i 18 de setembre, a partir de les 10 del matí i fins les 20 h del vespre.
Foto de portada: Fira 2015, Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics