El servei d’Ocupació posa en marxa els nous cursos per trobar feina

Aquest mes de setembre es reprenen els cursets organitzats per l’àrea d’Ocupació per tal d’afavorir el procés de recerca de feina de les persones desocupades o de les persones ocupades que es troben en procés actiu de recerca de feina.

El primer s’ha dut a terme aquest dimecres i ha abordat els diferents documents que ens resulten útils alhora de presentar la nostra candidatura per una plaça: el currículum vitae i la carta de presentació. La responsable de l’àrea de Promoció Econòmica, Sílvia González, ha fet un balanç positiu d’aquesta primera sessió.

La propera trobada serà el 28 de setembre. La resta de tallers es duran a terme entre els mesos d’octubre i novembre, i abordaran diferents temàtiques relacionades amb el procés de recerca de feina. Des de fer un currículum atractiu i diferent fins al domini de xarxes professionals com ara LinkedIn o Twitter, o aplicacions per a telèfon mòbil que ofereixen la possibilitat de buscar feina. Aquests tallers es poden fer de manera aïllada i van destinats a totes les persones que estiguin en el procés de trobar feina. González afirma que el perfil que més assisteix a les trobades són persones aturades.

El nombre màxim de places per taller és de 15 persones i, per apuntar-se, cal confirmar-ho al Punt d’Informació de l’àrea d’Ocupació, o enviar un correu electrònic a ocupacio@palafolls.cat

Els tallers es duen a terme al Casal de la Dona de Palafolls en torn de matí, a partir de 2/4 d’11.

 

Programació 2016

28 de Setembre: Com fer el currículum diferent.

5 d’Octubre: Gestió de contactes per a la recerca de feina. Fer una bona presentació.

19 d’Octubre: Conèixer les xarxes professionals Linkedin i Twitter.

2 de novembre: Conèixer les pàgines d’Internet i les millors APP’s pel mòbil per a buscar feina.

16 de novembre: Consells per anar preparat a una entrevista de feina.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics